Viva La Alegria

yavaş yürü, hayallerimin üzerine basıyorsun.

Fotoğrafım
Ad:
Konum: Istanbul

'Kırlarda ağaç tepelerini okşayan gizli bir meltem gibi esmeli, ancak bir kelebek gibi güçlü olmalı ve bir veronika çiçeği gibi zarif kalmalı...'

Cumartesi

midnight sonata


Ben ezelden beri sevilmedim. Kapılar aşındırdım aşk uğruna, eşiklerde uyudum. Kış, ayaz dinlemeden sokaklarda aşk kırıntıları aradım. Kalbimi üşüttüm.

Mendil oldum kirli bedenlere.

Şimdi uzun yıllar sonra ilk defa seviyorum birini. Her geçen gün bir yaram daha karışıyor yokluğa… ama korkuyorum. Hiç mutluluğa bu kadar yaklaşmamıştım çünkü.. Yine ayağım kayar da düşersem kalbinden diye korkuyorum. Bir hata yapar da her şeyi bok edersem diye korkuyorum köpek gibi.

Çünkü son bir hamleyle ayağa kalktım ve meydan okudum karanlığa. Bahşedilen tek mumumu da söndürürlerse enkaz olur ruhum.

Düşerim uçurumdan.

4 Yorum:

Blogger Aylak Kedi dedi ki...

düşmezsin, düşmek göz aldatmacasıdır. düşerim düşersem ölürüm dersin ama hiçbir şey olmaz. ayakların sağlam basıyor yere, kayacak diye korkma...

31 Temmuz 2010 11:06  
Blogger Desdemona dedi ki...

şu sıralar aciz bi korkaktan başka bişi değilim /:

31 Temmuz 2010 11:48  
Blogger cledora dedi ki...

blogun tasarımı, yazdığın yazıların içeriği ve üslubu, koyduğun resimler ve en alttaki o vidyodan gelen müziğin oluşturduğu kombinasyon daha başarılı olamazdı.

6 Ağustos 2010 11:45  
Blogger Desdemona dedi ki...

ehehe, teşekkürleer. :$

6 Ağustos 2010 20:29  

Yorum Gönder

Damlat mürekkebini kağıdıma sen de! Dinliyorum?

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa