Viva La Alegria

yavaş yürü, hayallerimin üzerine basıyorsun.

Fotoğrafım
Ad:
Konum: Istanbul

'Kırlarda ağaç tepelerini okşayan gizli bir meltem gibi esmeli, ancak bir kelebek gibi güçlü olmalı ve bir veronika çiçeği gibi zarif kalmalı...'

Cumartesi

koca yasli sisko dunya

istedim ki her sey fitratima uygun olsun. -bu kez olmadi.

size bunlari hic bilmediginiz bi yerden yaziyorum. belki de hic bilmediginiz bi yola yuruyorum. artik umutlu veya sevincli degilim, maskelerimi cikardim; bir icim ve bir yudum kaldim. bazi islakliklar kalp yanginlarinin demidir. bazi sarkilarsa yalan soyler. demle kalbimi koy sofraya iste tatava yapma, nasilsa her turlu suyunu cikaracaksin.

bugun kalbimi eski bir plak gibi, oyle cok tersine cevirdim ki. bazi sarkilar vardir. cizirtili bir yagmur gununu anlatir. uzaklarda suren kahve mantolu bir hayati. deniz bazen kendini kaldirimlara firlatir. keske ismim iris olsaydi. keske ismim herkese kahve mantosuyla kosan hayati anlatsaydi.

bazi sarkilar vardir. ellerimin kemanla bulustugu noktada radikal anlam kazanir. beni guclendirmeyen sey beni oldursun artik tanrim, artik, sarkastik cumleler kurmak istemiyorum.

bazi sarkilar vardir. bir yerlerde unuttugum siyah yuzugumun hikayesini anlatir. karanligin dibinde yalniz, acmanin acisini. her daim yanlis duraklarda kaybolmanin acisini. hicbir zaman sevilmemis olmanin acisini. ve ardimdan sevilenleri vitrine koyup zorla seyrettirilmenin acisini. ben ne zaman olecegim tanrim? sabah olunca mi? keske birkac dakikayi ipek mendillere sarip yolluk yapsaydim. irilesen, gitgide irilesen keder gibi. ismi nedenlice ir/is oluveren bi agac gibi. o kucuk kiz degilim didem. artik sari yapraklarin olu olduguna inaniyorum.

bazi sarkilar vardir. bir gece 05:47de uyanip art arda yaktigin sigaralari anlatir. kirmizi bir cakmak gibi neseli olmek olurdu o sarkinin adi. o sarkinin adi, ardinda yalnizca nemli sigaralar birakmanin acisi. keske ismim iris olsaydi. keske ismimin bir anlami olmasaydi.

herkes cikarsin simdi kalbini o cirkin mucevher sandigindan. ve herkes kendine demli bir cay yapsin, tanrim. iste o zaman bir daha asla neden diye sormayacagim.